JUST4FUN – CSAK A NÉZŐKNEK!!!

Az utóbbi időszakban rengeteg kritika érte az előfutókat, hogy mi a dolguk, mit csinálnak, illetve mit nem csinálnak. Többen a fejükbe vették azt az ötletet, hogy az MNASZ felé benyújtanak egy kérvényt, hogy az utolsó értékelt autó után legyen lehetőségük azoknak is akik látványautózni próbálnak. Bővebben >>> →

Kovács “Pici” Krisztián: “Egy facebook csoportba összeszedtük az északi srácokat és összeírtuk, hogy mit szeretnénk. Nagyon örültünk neki, hogy a kezdeményezésbe Adamovits Márk mint rendező és Juhász István mint RSB tag is azonnal mellénk álltak. Beadtuk a kérvényt az MNASZ felé és meglepő módon pontról pontra elfogadták szinte módosítás nélkül! A kérvényünket harminchárman írták alá és fejezték ki támogatásukat, köztük olyan nevek is mint Bihari Peti, Csigoly, Porkoláb Gergő vagy Cigány. Pálházára meg is kaptuk a lehetőséget, hogy bizonyítsunk. Azt mondta az RSB ez lesz a teszt és ha jól sikerül jövőre az RVSZ-be is belekerül. Vadmagyarék és mi mint főkolomposok szinte biztos, hogy ott leszünk és ezt a kategóriát erősítjük majd, mert a jövőben is szeretnénk ha lenne ilyen lehetőség. De ahogy beszéltünk a srácokkal rajtunk kívül készülnek ide Takács Tomiék, Lang Arnoldék, Tamás Gyuszóék, Porkoláb Gergőék. De felmerült a neve Bihari Petinek és Vizelli Karcsinak is. Igaz ők hosszabb versenytávra vágynak de, hogy a jövőt megalapozzuk reméljük itt kötnek ki mellettünk. Reményeink szerint betudjuk bizonyítani az RSB-nek, hogy erre is van igény, és jövőre a Rally3 össztáv mellett Rally1 vagy Historic össztávval is ki lesz írva a kategória.”

pici3

Kiss “Vadmagyar” Balázs: “Én azt gondolom szükség van a látványautozásra hiszen nagyon sok szurkoló miattunk jön a pálya szélére, és a visszajelzések azt igazolják, hogy kell a bohóc a cirkuszba! Nem beszélve arról, hogy mi is nagyon élvezzük! Ha csak azt nézzük, hogy minden egyes kanyar ív ki van gumizva mit várunk? Aki időre megy így hogyan lehetne látványos? Amikor régen poros volt a tő minden kanyarba akarva akaratlanul látványosabb volt egy rally verseny! Nyilván az időre menésnek ez a lényege, hogy keveset csússzon alattad a kocsi, és ha én időre mennék nekem is az lenne a cél, hogy keveset sétáljon alattam a kocsi! Na ezért dugtuk össze a fejünket, hogy megoldást találjunk erre a problémára, és így született meg a Just4Fun kategória!

Forrás: RallyFeeling.hu

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.