Tökéletes zárása a 2021-es évnek!

Az évbe sajnos nem tudtunk annyit autóba ülni mint tavaly. Rengeteg apró technikai problémával is megküzdöttünk egész évben. 6 versenyen indultunk el amiből összesen 2 versenyen értünk célba. Sajnos volt olyan is amikor csak 3 km-t tudtunk menni. Viszont az év zárása számunkra tökéletes volt!

2 egymást követő hétvégén tudtunk menni a hazai Kazincbarcika Rally-n és eljutottunk ismét a Rally Hungary betétfutamaként megrendezett Pálháza Rally-ra is.
Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek aki az évbe rengeteget dolgozott azért, hogy mi jól érezzük magunkat a versenyeken!

Köszönjük Takács Bencének, hogy folyamatosan szervizelte a motorom, Sáfrány Lacinak, Rókának, Enriconak és Farkas Lacinak, hogy a szervizekbe (volt hogy az út szélén szakadó esőbe) mindig megszögelték a kocsit, hogy tudjuk folytatni a versenyeket, Katának és Adának , hogy a feleségem híján etettek itattak , Gergőnek és Ádámnak, hogy a kocsit mindig segítettek itthon felkészíteni!Köszönöm a drága Feleségemnek, hogy az év ezen napjain mindent megoldott nélkülem is egy csecsemővel a nyakában.
Köszönjük a partnereinknek és támogatóinknak, hogy a sok kudarc ellenére is mellettünk álltak: TSMont Gépészet , Naszálytej Zrt , Lázár Ferenc
Köszönjük a rengeteg szurkolónak aki csak egyszer is megemelte a kezét hogy csápoljon amikor érkezünk. Sajnos nem mindig sikerült úgy megérkezni egy kanyarba ahogy szerettünk volna, de versenyről versenyre tanulunk, hogy egyre jobb legyen ez az egész. Végül de nem utolsó sorba köszönjük a fotósoknak, videósoknak a rengeteg média anyagot ami az évbe felkerült rólunk az internetre! Hálásak vagyunk mindenkinek mindenért! Most kicsit hosszabb téli szünet következik számunkra, de remélem jövőre is találkozunk a gyorsasági szakaszokon ❗️

Kovács “Pici” – Galovics Miki

Fireblade Rally Team

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.