Várva várt szezonkezdés 2022-ben.

A 2022-es év rajtja kicsit későire csúszott. Sok minden közre játszott ebben, mint mondjuk a szponzorok hiánya, vagy a hosszúra nyúlt autófejlesztések és revíziók. De lássuk, mi történt a tavalyi utolsó verseny óta. Bővebben >>> →

Ádám és Gergő 2021-ben a Pálháza Rally-n álltak utoljára rajthoz. Ott az újonnan megalakuló Just4Fun kategóriát erősítették. Sajnos jóval előtte Ádám motorja oda lett egy kunmadarasi sprint versenyen és így ők a hazai Kazincbarcika Rallyt is kihagyni kényszerültek. Vagyis igazság szerint nem hagyták ki mert Gergő hókocsijával fordított felállásban részt vettek a Classic mezőnyében. A Pálháza Rallyra egy kölcsön motorral érkeztek, amit nagyon kipróbálni se volt idejük, ugyanis nem sokkal a verseny előtt került be az autóba.

De kicsit hosszúra nyúlt téli szünet után már szinte kész az új 1.6-os motor, amivel most már Ádám autója is a P12 géposztályba lép. Nekik a június elején megrendezett Kunmadarasi verseny még nem biztos, hogy összejön, de Kazincbarcikán szinte biztos, hogy ott lesznek. Ádámnak annyira hazai verseny, hogy a Teresztenyi elág.- Imola gyorsasági a házuk előtt megy végig, szóval nem szeretnék kihagyni az évben is.

Pici autója is a napokban készül el. Ők is a Pálháza Rally-n mentek utoljára Galovics Mikivel a Just4fun kategóriában. Ezek után pedig ráfért az autóra némi revíziózás. Motoron megint minimális fejlesztést hajtott végre Takács Bence, emellett az autó kapott egy teljesen új futóművet, a váltója revíziózva lett, és a fékrendszer is új lett benne.

Sajnos a kevés szabadidő mellé ez sok munka azért húzódott el ennyire a szezonkezdet. Továbbá a navigátori ülést az évben visszafoglalja a régi-új navigátor Sáfrány Laci és arra a közös megállapodásra jutottak, hogy amíg nincs normális támogatói háttér mögöttük, addig csak a közelebbi versenyeken fognak menni, természetesen mindenhol a J4F Kategóriában. A versenyautó elkészültsége után ők szeretnének a Kunmadarasi Sprint Bajnokság Júniusi fordulóján rajthoz állni, amolyan bemelegítésként a Kazincbarcika Rally-ra.

Természetesen a Kazincbarcika Rally nekik is kötelező felvonás, ugyanis ezt a versenyt Pici szorgalmazta, hogy megrendezésre kerüljön már a tavalyi évben is. Juhász István idén is szabad kezet adott neki a gyorsasági szakaszok összeállításában a tavalyi siker után, így csúnya lenne nekik ezt a versenyt kihagyni.

Címke , , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.