RÖVIDRE SIKERÜLT SZEZONKEZDÉS!

Kovács Pici és Sáfrány Laci a 2022-es GREENPLAN Kazincbarcika Rally-ra szeretett volna felkészülni a Kunmadarasi ART Sprint Bajnokság 3.fordulóján, ám a második körbe jelentős anyagi kárral járó technikai probléma történt. De a fiúk ennek ellenére is ott lesznek Kazincbarcikán! Bővebben >>> →

Kovács Pici:
Sajnos tavaly októberben a Rally Hungary része ként megrendezett II.Pálháza Rally-n ültünk utoljára az autóba. Úgy gondoltuk megfelelő visszarázódás, bemelegítés lesz ez a verseny számunkra. Az autón elég sok változtatás történt a holtszezonban, így mindenképp ki szerettük volna próbálni. Sáfrány Laci is visszaült a navigátori ülésbe, ő is úgy gondolta nem probléma ha egy kicsit autózunk a Kazincbarcika Rally előtt.

Hát ez az autózás nem sikerült túl hosszúra. Az első gyorsaságin hiba nélkül üzemelt az autó, meg is döbbentünk rajta, hogy jobb erőbe van mint valaha volt. Ezután a második körbe már kicsit komfortosabban indultunk el. Sajnos egy jó 1,5 km megtétele után eltörtek a lendkereket rögzítő csavarok, így az elszabadult, szétverte a váltót, és a főtengely végét.

Hirtelen nem is igazán tudtam, hogyan lesz így tovább. Szerencsére és megdöbbenésünkre vannak még olyan emberek körülöttünk akik tényleg segíteni akarnak nekünk és szeretik ahogy autózunk. A verseny estéjén azt mondtam befejeztem ezt az egészet és itt a vége. Erre másnap reggelig rengetegen írtak, hogy motort, váltót adnak nekünk kölcsön csak mennyünk a “saját” versenyünkön. Ez igazán felemelő érzés számomra, és a szakadékból is ki tudja lökni az embert. Óriási köszönet a motorépítőnknek Takács Bencének, ugyanis szinte rögtön kezébe vette a dolgokat, hogy tudjunk menni a versenyen. Továbbá a Tamás Gyuszótól kapunk kölcsönbe egy váltót amiért nem tudok elég hálás lenni. De egy a lényeg: OTT LESZÜNK A 2022-ES KAZINCBARCIKA RALLY-N! Megígérem ezt az egész hozzáállást ott próbálom majd meghálálni nektek.

A Kunmadaras ART Spint Bajnokság 3.fordulóján készült belsőfelvételekből hoztunk egy kis összeállítást:

Címke , , , , , , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.