DOMONKOS ÁDÁM – BODNÁR GERGŐ KAZINCBARCIKA RALLY 2022 ÉLMÉNYBESZÁMOLÓ

Olyan volt a verseny, mint ha egy régi Miskolc Rallyn mentünk volna. Szombaton prológ volt a salakpályán, amit egész jól sikerült teljesíteni, majd vasárnap 3 nagyszerű szakasz várt minket. Bővebben >>> →

Domonkos Ádám: Nagyon vártuk a 2022-es Kazincbarcika Rallyt. Tavaly a Gergő autójával indultunk a Classic Motorsport színeiben, idén pedig már saját autóval a Rally2 just4fun kategóriában.
Hatalmas felkészülés előzte meg a versenyt. Lett új motorunk, ami már 40-es Weberekkel üzemmel.
Váltó – difi revízió, hátsó futómű csere és minden legalább 2x át nézve az utolsó csavarig. Ennek
meg is lett az eredménye, hiszen sikerült mind a 9 gyorsasági szakaszt teljesíteni, ami nagy szó a tavalyi
keserves év után.

Olyan volt a verseny, mint ha egy régi Miskolc Rallyn mentünk volna. Szombaton prológ volt a salakpályán, amit egész jól sikerült teljesíteni, majd vasárnap 3 nagyszerű szakasz várt minket. Sajókaza annyira most nem feküdt nekünk. Nem mentünk valami fényesen rajta, de a Felsőkelecsény – Szuhogy már sokkal jobb volt. Ott már többet tudtunk keresztbe autózni.

Majd jött a hazai pálya, a Teresztenyei élág. – Kánó – Imola. Itt igazán kiéltük magunkat. Ezt élveztük a legjobban!
Köszönöm mindenkinek a segítséget, aki csak egy kicsit is hozzá tett, hogy itt legyünk! Kölün
köszönet Marsalkó Andrásnak és Marsalkó Mátenak a patika szerviz munkáért. Köszönet a Páromnak az egész hétvégés támogatásért és a navigátoromnak, Bodnár Gergőnek hogy mellettem volt a jobb 1-ben .
Remélhetőleg az Ózd Rallyn újra találkozunk.

Bodnár Gergő: Nagyon vártuk már, hogy eljöjjön az a pillanat amikor a verseny hetébe léphetünk. Nagyon izgultam, mert nem ment minden zökkenő mentesen a verseny kezdetéig.
A srácok nagyon sokat dolgoztak azon, hogy a kocsik elkészüljenek. Nem sok versenyen mentünk eddig Ádámmal ,így különösen izgultam. Habár most a Just4funba mentünk, ami azt mondhatom, hogy nagyon jó kategória. Sokkal lazább az egész ,mint ha rally3-ban mennénk. A versenyző társak fantasztikusak ,segítőkészek és mindig van egy két jó szó egymáshoz. Igaz én nem tudom milyen volt régen versenyezni, de ahogy hallom tőlük, picit azt az időt hozza vissza, amikor buli volt menni és várták, hogy menjenek.

Mint mindig, a Lada az Lada marad! Az utolsó pillanatig a műhelybe voltunk, hogy végig menjen a versenyen. Ádám többet így neki jár az elismerés, hogy a kocsi végig ment. A pályák fantasztikusak voltak. Az időjárás az nagyon meleg volt, annyira izgultunk ,hogy az első körre sikerült víz nélkül ki mennünk ( én hibám) ,de szerencsére Ádám nagyija itt lakik és mikor megálltunk a háza előtt pótolta ezt a hibámat. Mi irtunk itinert ,mert nekem még gyakorolni kell ezt. Valahogy a Kazai most nem feküdt nekünk, pedig azon az úton becsukott szemmel végig megyünk ,ezt mondhatom Ádám nevében is, de valahogy az nem ment.

A második szakasz az hihetetlen jó volt. Tetszett, hogy hosszú volt! A szurkolok fantasztikusak voltak és jó volt látni, úgy a szurkolókat, hogy nem éreztük azt, hogy veszélyben vannak! Mi nem estünk be ott ,ahol a többiek ,csak megforogtunk, de ahogy Ádám mondaná dobtam egy 1-est oszt esztergáltunk egy kicsit és mentünk tovább! A 3.pálya az Ádám lakhelyén megy keresztül szóval itt rá se ismertem, mert ezen a pályán úgy ment, mint ahogy eddig soha. A kocsi fantasztikus volt, nagyon sok van még benne, közel nem használtuk ki az erejét, amit Bence bele épített.

Ádámmal beszéltük, hogy eddig ugye gyári motorral mentünk és ez nekünk nagy lépés volt. Kell vele menni, hogy az ember kiismerje az erejét A legfontosabb az, hogy célba értünk!
Köszönjük a családunknak a rengetek támogatást és türelmet !
Legfőképp a szerviz csapatunknak, Máténak és Bandibának, mert ez nélkülük nem sikerült volna!
Továbbá köszönünk mindent a csapatunknak a FireBlade Rally Team-nek!

Címke , , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.