FOTÓALBUM: MRC2023 – MUT HUNGÁRIA IGRICI MINISPRINT – 2023.05.14

Fotóalbum érkezett a Greenplan MRC 2023 második állomásáról! A MUT Hungária Igrici Minisprinten autóztak a fiúk és arról érkezett meg a már megszokott kis albumunk! Bővebben >>> →

Mint arról már a facebook oldalunkon is beszámoltunk, ez a verseny a saját sportegyesületünk szervezésében zajlott. Egy nem mindennapi felállásban Sáfrány Laci és Bodnár Gergő egy autóba ülve vágtak neki a versenynek, hogy kipróbáljanak valami újat! Meg is volt a Suzuki terelgetés eredménye, ugyanis kategóriájuk 3.helyén értek célba a srácok! Rajtuk kívül Pici rendező szerepben volt jelen és előfutóként biztosította, ellenőrizte a gyorsasági szakaszt mielőtt az éles autók elrajtolnak. Sajnos a Golf 4X4 nem igazán akarta ezt a versenyt. Egy cooler töltő cső eldurrant és a VW parkoló pályára került.

De a szerencsétlenséget szerencse követett. Szerencsére vannak barátai az embernek és Mandala Ricsi rögtön Pici rendelkezésére bocsájtotta a Ladáját, hogy a 2. és az 5. gyorsaságin is el tudja látni a pályabiztosító feladatot! Ezúton is óriási köszönet neki érte!

A fotókat Pánya Péter és Kövi Gabriella készítették! Köszönjük a munkáljukat.

Címke , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.