ÉV VÉGI BULI VERSENY IGRICIBEN?

Kemény év van a csapatunk mögött, mely elég tartalmasra sikeredett! De valahol le kell zárni az évet! Bővebben >>> →

Mint azt tudjátok, karácsony előtt pont egy héttel kezdődik el az idei Winter Race Cup szlalom verseny sorozat. Ez a kupasorozat teljes mértékben a mi egyesületünkhöz köthető, így hát a csapat nagy része úgy gondolta, farol egy utolsót.

Kiss Matyi előhúzta az E46 kombit , amivel csak lapján fog közlekedni azt ígérte! Bodnár Gergő is ott lesz a versenyen, aki egész évben a navigátori pozíciót töltötte be, de mivel itt a tél, az ő hóautója is előkerült.

Marsalkóéknak ez az év nem igazán sikerült jól, ugyanis év elején Rudabányán technikai hiba miatt, míg októberben Sajókazán egy árokba pottyanás miatt búcsúztak hamar. Most úgy néz ki felszívták magukat, és Domonkos Ádámmal felváltva fognak menni a 4 hengeres BMW-vel.

Pepe se túlzott sok szerepet kapott a 2023-as szezonban, de ő is úgy gondolta, az év végi autómozgatást Igriciben fogja végrehajtani!

Végül de nem utolsó sorban Pici is kihozza a MadMax E36 Coupe-t, mert ha már van murva kocsi miért ne menne vele. Mivel ő a verseny rendező bizottságában is tevékenykedik ezért előfutói feladatokat fog ellátni. De azt ígérte lehet egyszer-egyszer majd véletlenül megcsúszik az autó fara!

Szóval, ha egy év végi utolsó farolós bulin szeretnétek részt venni, akkor December 17.-én Igriciben a helyetek!

Címke , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.